Početna / Trenutna stranica: O nama


ŠTA MOŽETE OČEKIVATI OD NAS

Prodaja ili kupovina nekretnina predstavlja složenu transakciju. Zbog te složenosti, ljudi koji žele da kupe ili prodaju nekretninu skoro uvijek se obraćaju profesionalcima za to, a to su upravo ageni za prodaju / kupovinu / iznajmljivanje nekretnina.

ALFA Nekretnine - agencija za promet nekretnina bavi se posredovanjem u kupoprodaji i zakupu nepokretnosti na području Podgorice. Mi smo perspektivna agencija i prezentacijom na našem sajtu kao i svakodnevnim oglašavanjem u štampanim i elektronskim medijima želimo da Vam što bolje prikažemo našu ponudu nekretnina i da Vam izadjemo u susret našim savjesnim, kvalitetnim i efikasnim poslovanjem.

Naše je zadovoljstvo da Vam pomognemo u pronalaženju odgovarajućeg stana, kuće ili lokala. Diskrecija klijenata je zagarantovana. Našim klijentima smo uvijek na raspolaganju jer postojimo zbog njih.

Zakupcima pružamo usluge efikasnog pronalaženja odgovarajućih nepokretnosti koje najviše odgovaraju njihovim željama i potrebama uz multimedijalnu prezentaciju, obilazak nekretnine kao i savjetnu podršku. Zakupodavcima pružamo pouzdanu i ozbiljnu prezentaciju njihovih nekretnina velikom broju potencijalnih zakupaca.

S poštovanjem,
ALFA Nekretnine - Podgorica